دپارتمان‌های دیاری‌نو

دپارتمان طراحی خدمات دیاری‌نو

معرفی دپارتمان طراحی خدمات دیاری‌نو

به دپارتمان طراحی خدمت دیاری‌نو خوش آمدید ما در این دپارتمان همه مسائل را بر اساس تفکر طراحی بررسی می‌کنیم زیباترین طراحی‌ها اگر پاسخگوی نیاز کاربران ان نباشد تجربه خوشایند خلق نمی‌کند. بهترین محیط‌ها هم اگر خدمات متناسب با نیاز مخاطبان ارائه نکنند. دوست داشتنی و ماندگار نخواهند بود.

تعاریف مختلفی از Design Thinking یا "تفکر طراحی" وجود دارد اما به زبان ساده، تفکر طراحی عبارت است از فرآیند ایجاد ایده‌های جدید و نوآورانه برای حل یک مساله‎‌‌ی خاص. تفکر طراحی یک روند خلاقانه است که بر اساس ساخت ایده‌ها پایه‌گذاری شده است. هیچ نوع قضاوتی در تفکر طراحی وجود ندارد. این موضوع ترس از شکست را از بین می‌برد و به مشارکت بیشتر تشویق می‌کند. از ایده‌های غیرمعمول و دیوانه‌وار استقبال می‌شود بنابراین اغلب به خلاقانه ترین راه حل‌ها منجر می‌شوند.

تفکر طراحی شامل اجزای زیادی است که بسته به کاربرد، ممکن است نام‌ها و عناوین مختلفی برای آن‌ها در نظر گرفته شود اما به طور کلی همه‌ی این اجزا را می‌توان تحت عناوین کلی تقسیم‌بندی کرد که عبارتند از:

• بررسی نیازهای بالقوه‌ی مخاطب
• تعریف مساله
• ایده‌پردازی
• پروتوتایپ سازی (مدل‌سازی)
• تست محصول یا خدمت نهایی

کارهای کوچک برای تغییرات بزرگ

مرحله‌ی بررسی نیازهای بالقوه‌ی مخاطبان و تعریف مساله، پایه و اساس تفکر طراحی را تشکیل می‌دهند. در این مراحل، مطالعات قوم‌شناسی و مردم‌شناسی (خصوصیات دموگرافیک) صورت گرفته و جامعه‌ی هدف و خصوصیات و نیازهای آن‌ به طور دقیق مورد شناسایی قرار می‌گیرد. در حقیقت در پایان این مرحله خواهیم دانست که قرار است برای چه افرادی و با چه خصوصیاتی، خدمات یا محصولاتی را طراحی کنیم در مرحله‌ی ایده‌پردازی هدف اصلی، ارائه‌ی تعداد زیادی ایده‌ی مختلف است که بیانگر روش‌های احتمالی حل مساله هستند.

آخرین و مهم‌ترین مراحل مرتبط با تفکر طراحی، مدل‌سازی و اجرای آزمایشی ایده است. در این مرحله، ایده‌های ارائه شده در مرحله‌ی قبل به نحو ملموس و قابل ‌اجرا درآمده و به دفعات مختلف مورد آزمایش و رفع اشکال قرار می‌گیرند.

تکنیک مدل‌سازی (پروتوتایپینگ) کمک می‌کند تا ایده‌ی اولیه به مرحله‌ی پیشرفته‌تری وارد شده و عملی بودن یا نبودن آن مشخص شود؛ در واقع، در مدل‌سازی باید تمام شرایط اجرای ایده مطابق با شرایطی باشد که نمونه‌ی ‌نهایی در آن اجرا خواهد شد. هدف اصلی این مرحله این است که ایده‌ی اولیه پس از هر بار اجرا کامل‌تر شده و در نهایت به سطحی برسد که بتوان آن را به عنوان راه‌حل مساله‌ی طرح شده در مراحل قبل در نظر گرفت که در نهایت منجر بدین خواهد شد که یکی از نیازهای اساسی کاربران نهایی مرتفع شده و رضایت آنها را میسر سازد.

ما اهل تجربه کردن هستیم

مطالعه می‌کنیم، گفتگو می‌کنیم

همیشه دنبال ایده‌های جدید می‌گردیم

و بهترین‌ها را انتخاب می‌کنیم.

ما در دیاری‌نو همواره برای کشف نیاز ذینفعان و مخاطبان یک محیط و کاربران یک خدمت تلاش می‌کنیم تا آنچه در عمل در کالبد و خدمات طراحی می‌کنیم بهترین پاسخ به نیازها و اولویت‌های آنان باشد.

به این منظور طراحی خدمت بر اساس متدولوژی Human Center Design طراحی خدمات انسان محور را برگزیدیم. طراحی خدمت به صورت کلی استفاده از طرز فکر و مهارت‌های کلیدی طراحی برای یافتن راه حلی در بهینه‌سازی یا ابداع خدمات جدید است. به صورت جزئی‌تر طراحی خدمات رشته‌ای است که تلاش می‌کند تا خدمتی جدید به وجود آورد یا خدمات موجود را بهینه سازد تا برای مخاطبان مفید ، قابل استفاده ، دلخواه و برای سازمان‏‌ها کارآمد، موثر و متمایز باشد.

طراحی خدمات زمینه‌ای چند رشته‌ای دارد و حوزه‌های در حال تعامل در آن بسیار بیشتر از طراحی محصولات است زیرا حوزه‌های طراحی محصول را شامل شده و جدای از آن‌ها در حوزه‌های مدیریت سازمان، طراحی تجربه، طراحی تعامل، بازاریابی خدمات، روانشناسی رفتاری، قومیت شناسی، مدیریت فرآیندها، برنامه‌ریزی ارتباطات نیز وارد می‌شود.

ما بزرگترین سرمایه‌گذار هستیم

اینجا بزرگترین حساب‌ها در بانک باز نمی‌شود

روی آدم‌ها باز می‌شود.